HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Haarwerk presentatie op locatie

 

Als gevolg van een ziekte of een medische ingreep kan haarverlies of zelfs kaalheid optreden. Dit heeft voor zowel vrouwen als mannen een vervelende impact in het dagelijks leven.

Graag willen wij meer bekendheid geven aan het dragen van een haarwerk. Wij menen dit te kunnen doen door voorlichting te geven op verschillende locaties.

Naast de infoavonden in onze Haarwerk Instituten kunnen wij ook een presentatie verzorgen op locatie. Tijdens een bijeenkomst van bv. een Business Club, Vrouwenbond, een (ouderen)contactmiddag, etc. verzorgen wij graag een presentatie over de mogelijkheden wat wij bij haarverlies en kaalheid kunnen betekenen.

Aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn. Tijdens deze presentatie zullen ook onze Ambassadeurs (dragers van een haarwerk cq haarstuk) aanwezig zijn. Zij kunnen u laten zien en vertellen hoe zij tot het besluit zijn gekomen een haarwerk te gaan dragen.

Een haarwerk (of op maat gemaakte haarprothese) kan voor vele een goede oplossing zijn. Vanuit de zorgverzekering (basis en aanvullend) zijn er diverse vergoedingsmogelijkheden voor een haarwerk of haarprothese. Ook hierover kunnen wij u informeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Huizenaar Haarwerkinstituut Venlo, Medisch Centrum VieCuri Tegelseweg, 210. Telf. 077-3512076
Huizenaar Haarwerkinstituut Venray, Medisch Centrum VieCuri, Merseloseweg 130. Telf 0478-522794

team website

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j