HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Secret Hair Skin

'Secret Hair Skin' staat voor 'contact met de huid'. Dit haarwerk is zo dun als transparante folie en vormt als het ware een geheel het uw hoofdhuid. De haren zijn in de kunstmatige huid met een V-lus aangebracht.

Deze kunstmatige huid wordt stevig bevestigd aan het eigen hoofdhuid gedeelte en wordt vervolgens in model geknipt. De hechting van dit haarwerk is zo stevig dat u moeiteloos al uw activiteiten en hobby's kunt blijven voortzetten.

Met Secret Hair Skin vindt er iedere 4 tot 6 weken een volledige vernieuwing plaats, dit in tegenstelling tot andere methodes. Uw natuurlijke haar groeit gemiddeld 1 centimeter per maand. De methode van het Secret Hair Skin speelt hier op in. U kunt bij ieder nieuw bezoek kiezen hoe u uw haar geknipt wilt hebben, bijvoorbeeld door te kiezen het haar iets langer te laten. Hierdoor lijkt het alsof het haar gegroeid is en komt uw Secret Hair Skin nog natuurlijker over.

Secret Hair Skin is onopvallend
De overloop van het haar van Secret Hair Skin en uw natuurlijke haar is onopvallend, evenals de kunstmatige huid, deze vormt zich zoals een lens zich vormt op de oogbal. U voelt en ziet het niet!
 
Geen beperkingen door Secret Hair Skin
Met een Secret Hair Skin haarwerk kunt u in principe alle leuke activiteiten in uw leven blijven doen. U kunt er mee slapen, sporten, douchen, zwemmen en zelf saunabezoek is met de Secret Hair Skin mogelijk.
 
Iedere dag een ander model met dit haarwerk
De Secret Hair Skin kan eindeloos in model worden gebracht. Alle voorkomende stylingproducten kunt u gebruiken. De kunstmatige huid van deze haarwerken is vrijwel onzichtbaar, u kunt het haar dus ook gewoon naar achteren kammen of dragen.
 

Meest gestelde vragen over Secret Hair Skin

Ik reageer snel allergisch, kan ik een Secret Hair Skin eerst testen?
Secret Hair Skin is dermatologisch getest. Niettemin bieden wij u de mogelijk om de Secret Hair Skin te testen voor een speciale prijs. De prijs is dan inclusief aanpassing en model knippen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe lang houdt de Secret Hair Skin?
De periode is gemiddeld 4 tot 6 weken, temeer omdat uw natuurlijke haar ook gewoon doorgroeit. Om het haarwerk een geheel met uw eigen haar te laten vormen komt u na deze periode terug naar ons bedrijf waar wij het vervangen en voor u in model brengen.

Kan ik met een Secret Hair Skin zwemmen?
Ja, zonder problemen. U kunt ook gewoon uw sport blijven beoefenen. Vocht heeft geen invloed op de hechting van het haarwerk, het blijft ten allen tijde perfect op zijn plaats zitten.

Kan Secret Hair Skin ook plaatselijk gebruikt worden?
Ja, het haarwerk is onafhankelijk van haarlengte en/of de hoeveelheid van het haar. Het haarwerk kan, indien nodig, slechts op kale plekken worden aangebracht.

 

 

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j